Wat kost het leven op Zanzibar? | Episode 02

Wat kost het leven op Zanzibar??

We zijn nu ongeveer 2 weken op weg van onze wereldreis met kinderen. We zijn 28 augustus vertrokken en zijn neergestreken op het prachtige eiland Zanzibar met onze kinderen waar we ongeveer zo’n 4 weken zullen verblijven. Op dit moment zitten we in Paje. Paje is echt een prachtige locatie op Zanzibar, Vooral het strand! Op het strand vind je stijlvolle eettentjes waar je voor ongeveer 10 euro heerlijk kunt dineren. Aangezien wij voor langere tijd gaan reizen, koken wij geregeld ook zelf of eten we bij een lokaal tentje. Dat kun je voor 1 a 2 euro ook al prima eten. Verder valt het grote contrast tussen arm en rijk op Zanzibar wel op. Het mooie van reizen met kinderen is dat hun dit vaak niet zien. Ze zien veel meer overeenkomst dan verschillen. De kideren spelen dan ook heerlijk op het strand met de lokale kinderen hier op Zanzibar.

Voor kite-surfers is Paje al helemaal een aanrader. De condities zijn hier (paje, Zanzibar) echt ideaal. Dus ook als je de sport wil leren is dit de ideale plek! Heb je zelf nog geen Kite spullen of wil je ze niet meenemen dan kun je die hier huren voor ongeveer 80,- euro per dag. Huur je het voor een langere tijd dan wordt het wat goedkoper.

Volgende week gaan we opzoek naar dolfijnen op het eiland. Stay tuned 😉

En de kids zijn ook hun eigen kanaal begonnen dus bekijk ook even hun video mocht je dat nog niet gedaan hebben 😉 https://www.youtube.com/channel/UC4eW

Wil je vrijwilligerswerk doen in het buitenland? Kijk dan op https://www.vrijwilligwereldwijd.nl We ondersteunen ook een prachtig project op dit eiland.

https://www.vrijwilligwereldwijd.nl/vrijwilligerswerk-projecten/zanzibar-project/

Wil je mee op een geweldige reis waarbij je de cultuur echt leert kennen? Stay-tuned 😉

#collab #EagleCreek #Babyzen #Nintendo #Philenteds #Isara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here